Business messer Norge

Business messer Norge

Business-messer – en møteplass for gründere og ledere

Så hva er Business Expo egentlig? Jo, det skal være en arena som samler ledere og entreprenører, og inspirere til utvikling, vekst og nytenking. Messen arrangeres årlig, og i år er den å finne i fire av Norges største byer; Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo. Her har noen fra toppen i næringslivs-Norge sammen laget et variert og informativt program. Dette er en flott mulighet for alle som ønsker å møte likesinnede og skape et nettverk samt nye kontakter.

Dette programmet varierer fra by til by, men felles for alle er at det er en sammensetning av foredrag, seminarer og workshops. Dagen er lagt opp slik at det skal være nyttig for alt fra små nystartede bedrifter, til de aller største og mest velkjente i næringslivet innenlands. Dette er et meget anerkjent og populært program, og mange drar gjerne langvegs fra for å ta del i en av messene. Kanskje det blir du som er der neste år? La oss gi deg litt info om hver av arrangementene, slik at du kan finne ut om dette er noe for deg!

Bergen Business Expo

  1. mars 2019 i den flotte Grieghallen, arrangeres Bergen Business Expo, en velkjent messe for ledere og beslutningstakere over hele landet. Her kan du finne akkurat den inspirasjonen du eller din bedrift trenger.

Programmet for messen er foreløpig ikke klart, men det vil være en samling av gode foredragsholdere som kan gi deg en motivasjons-boost og faglig påfyll. I tillegg vil det være både en utstillingsarena, konferanser og workshops tilpasset bedrifter i alle størrelsesordener. Messen er ment å være inspirerende og skal gi ny kunnskap til videre utvikling av bedrifter.

Trondheim Business Expo

  1. mai er Business Expo å finne på Scandic Lerkendal, en informativ arena for ansatte og ledere i norsk næringsliv. Dette er perfekt å delta på om bedriften din trenger litt ekstra inspirasjon i de vakre vårmånedene.

Heller ikke her foreligger det noe foreløpig program for arrangementet. Det eneste som er sikkert, er at messen vil gi deg faglig påfyll og inspirasjon til videre utvikling og nytenking i bedriften. Dette er en perfekt anledning for de som ønsker seg nye utfordringer innad i bedriften. Her kan de få inspirasjon til hvordan de kan utvikle sin bedrift, samt også hvordan de kan endre arbeidsprosesser internt i bedriften.

Stavanger Business Expo

  1. september er det klart for Business Expo på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Her kan du eller bedriften din hente inspirasjon i vakre omgivelser. Dette er et svært populært arrangement, og mange drar til olje-hovedstaden Stavanger for å ta del i dette.

Her vil det i tillegg til utstillingsarenaen kjøres to parallelle programmer, hvor det ene er en «business track» og det andre kalles «startup track». Det ene er tilpasset veletablerte bedrifter, mens sistnevnte passer best for nystartede, mindre bedrifter. Her er det masse nyttig kunnskap å hente, og dyktige ledere deler gladelig sine erfaringer med deg. Dette er derfor et arrangement som passer både for nybegynnere og erfarne – et samlingspunkt for alle med næringsinteresser. Nystartede og mindre bedrifter nyter godt av å mingle med veletablerte bedrifter, og hvem vet – kanskje de mest erfarne kan få nytenkende inspirasjon fra de nyoppstartede.

Oslo Business Expo

Heller ikke her foreligger det noe program i skrivende stund. Men all informasjon oppdateres fortløpende på hjemmesiden www.businessexpo.no. Mange bedrifter holder til i Oslo, så dette er et populært arrangement som byr på mye nyttig og inspirerende innhold, enten bedriften er ny eller erfaren på markedet. Er du bosatt i Oslo, eller ønsker å reise til hovedstaden for å ta del i messen er det derfor lurt å følge med her.

Andre business-messer i Norge

I tillegg til Business Expo, er det et utvalg andre messer i Norge. Noen generelle, for å nå ut til flest mulig bedrifter, mens andre er mer rettet mot enkelt-bransjer som for eksempel oljebransjen. Din ledelse har kanskje en oversikt hva som er aktuelt for deres bedrift, hvis ikke vil et søk på nettet sannsynligvis gi deg god oversikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *