Business messer Norge

Stavanger Business Expo

En inspirerende messe for bedrifter

Gjennom én intensiv dag på Stavanger Business Expo, kan du velge mellom to parallelle konferanser hvor de dyktigste i sitt fagfelt byr på sin kompetanse og deler sine erfaringer. Dette er en inspirerende messe for bedrifter i hele Norge, men kanskje spesielt dem som holder til i Stavanger. Mange bedrifter og nærings-interesserte reiser dog langvegs fra for å ta del i denne messen. Her kan du få tips til hvordan bedriften kan videreutvikles.

Ledere og beslutningstakere bør unne seg en slik dag, hvor kompetanseheving og såkalt nettverk-bygging («nettverking») står i fokus. Ta bedriften din med på messen, og la de ansatte og lederne få en dose ny inspirasjon. Dette vil være nyttig for både de ansatte, lederne og for bedriften generelt. Ønsker du å ta bedriften i en ny retning, eller kanskje du ønsker å videreutvikle mål eller arbeidsprosesser internt i selskapet? Her kan det læres mye nyttig på kort tid, og hva er vel bedre enn det?

Slagordet for messen er «Building Better Business»

Formålet med denne spennende messen er å gi ledere og beslutningstakere faglig påfyll på områder som markedsføring, nye trender i forretningslivet og nye teknologiske muligheter for bedrifter. Kanskje du finner en ny måte å nå ut på markedet med din bedrift? Du vil nesten garantert få noen gode tips på veien.

Ved å sette av en hel dag til å få nye innspill, håper arrangørene bak Stavanger Business Expo at bedrifter skal hente inspirasjon, noe som igjen kan hjelpe med å skape vekst i forretningslivet. Det er først når bedriftene er i vekst, at de får vist sitt potensial. Ikke vær en etternøler!

 

Nettverking

Like viktig som det faglige innholdet, er nettverking blant likesinnede for utveksling av erfaringer. Å ha et solid nettverk rundt din bedrift, er noe av det viktigste du kan gjøre for den. Dette er en populær del av messen som mange unge og uerfarne næringsdrivende nyter godt av.

Det kan også hende at du treffer mulige fremtidige samarbeidspartnere og investorer. Dette kan være nøkkelen til ytterligere vekst for bedriften, og er noe enhver bedriftsleder burde ta på alvor. Prat med de andre på messen, og bli et kjent navn blant andre store bedrifter og konkurrenter.

Utstilling

En sentral del av messen er utstillingen. Her presenterer ledende aktører innenfor sitt område seg og sine erfaringer. Dette er svært lærerikt, da andres erfaringer er gull verdt blant bedrifter i Norge. Her kan du bli inspirert av andre, og kanskje få tips og motivasjon du kan ta med tilbake til bedriften din.

Besøkende søker etter leverandører som kan hjelpe og veilede dem til å forenkle driften og forbedre måten de driver sine bedrifter på. Få en oversikt over programmet, og pass på at du får med deg alt som er nyttig for deg og din bedrift.

Internasjonale samarbeidspartnere

Bedrifter som DHL og Google, samt utdanningsinstitusjoner som BI og offentlige instanser som Datatilsynet, er velkjente samarbeidspartnere på Stavanger Business Expo. Det er med andre ord rom for både små og store bedrifter på denne omfattende messen.

Landsdekkende messer

Stavanger Business Expo er en av fire messer som arrangeres i Norges største byer. Du vil finne tilsvarende messer i både Bergen, Trondheim og Oslo. Sjekk når messen starter i din by, eller i en by nær deg. Vi ønsker deg og bedriften din masse lykke til, og krysser fingrene for at nyttig informasjon fås!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *